Foto link Mona
KWB_Achterbos


Email symbool
KWB bereiken via e-mail
BE38 9795 4059 7472

Foto link KWB
KWB hoofdzetel

Om de fotoalbums te bekijken klik op de foto‘s!
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
groepsfoto wandelweekend
KWB Achterbos is een socio-culturele vereniging met een brede waaier aan activiteiten.
KWB Achterbos de ideale manier om meer mensen te leren kennen op een aangename, ontspannende manier, en dit in een ongedwongen sfeer. Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar kunnen lid worden van onze vereniging.
Momenteel tellen we ongeveer 165 leden, mensen van alle leeftijden.
De KWB richt zich tot het hele gezin. Ouders en kinderen worden samen lid van de beweging en onze activiteiten zijn dan ook gericht zowel op de volwassenen als de kinderen.
De KWB wil mensen “vormen”, iets bijleren rond diverse thema’s en actualiteiten, zodat ze beter geïnformeerd en gesterkt hun weg vinden in de moderne maatschappij.
Dit doen we door het organiseren van vormingsavonden en door het verspreiden van informatie via ons maandelijks infoblaadje en onze website.

UIT DE OUDE DOOS

15 kapelletjes


Onze Kwb bestaat al vele jaren. We zijn een keer in het archief gedoken en hebben een aantal oude documenten terug van onder het stof gehaald.
Elke maand een of andere wetenswaardigheid, een merkwaardige gebeurtenis of een bijzondere activiteit ‘in de spotlight’ zetten.

Reacties zijn altijd welkom. Heb je nog oude foto’s of andere zaken die een licht kunnen werpen op de geschiedenis van Kwb–Achterbos?
Neem contact met Jef Vanhoof:
Telefoon symbool0479 27 57 02
Email symbool of via e-mail

Vooraf:

Kwb is eigenlijk opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vakbonden waren verboden in die tijd. Daarom zocht men naar andere manieren om toch samen te komen en sociale problematieken te bespreken. Na WO II is ACV opnieuw met zijn normale werking gestart, maar de Kwb–afdelingen zijn verder blijven bestaan en zijn zich meer met sociaal-culturele activiteiten gaan bezig houden.

Kwb Achterbos:


foto van vroeger
Wordt vervolgd!